Inbjudan till SFSFs utbildningsdag och årsmöte torsdagen den 16 januari 2014 – Fokus på dam- och flickfotboll

Inbjudan 2014

I samband med att Svenska Fotbollssjukgymnasters Förening håller årsmöte och att vi tillsammans med Svenska Fotbollsläkarföreningen och Svenska Fotbollförbundet ordnar fotbollsmedicinsk konferens, inbjuder vi även i år till en utbildningsdag för sjukgymnaster i SFSF.

Fokus på årets fotbollsmedicinkonferens är dam- och flickfotboll och även på SFSF:s utbildningsdag kommer vi också ha den inriktningen.

Dagen är indelad i två delar, som båda innehåller såväl teoretiska som praktiska inslag.

På förmiddagen kommer Mette Zebis och Kristian Thorborg föreläsa om ”Prevention och återuppträning av knäskador inom damfotbollen”

– fokus på screening, analys av rörelsemönster och muskelfunktion. ! !

Under eftermiddagen presenterar Johanna Sjögren Projekt 97, som är ett 3 årigt projekt där flickor födda 97/98 har fått genomgå en 3-årig planerad fysträning för att skapa nya riktlinjer kring fysträning av unga spelare. Föreläsningen är ett resultat från empirisk forskning från Projekt 97

Kostnaden för torsdagens SFSF:s utbildningsdag den 16/1 på Bosön är 1000 kr och absolut sista anmälningsdag är den 6/12. Lunch och fika ingår.

För att anmäla dig skickar du ett mail till info@sfsf.se samt betalar in 1000 kr på postgironummer 153 085-6, glöm inte att ange namn/e-post vid inbetalning så att vi kan bekräfta din betalning

OBS! Konferensen är endast för medlemmar i SFSF och din medlemsavgift för 2013 ska vara betald senast i samband med att du betalar för utbildningsdagen. Boende ingår inte i konferensavgiften. Faktura medlemsavgift SFSF 2013

Fredagen och lördagens fotbollsmedicinska konferens kommer att hållas på Scandic Hasselbacken på Djurgården. (Mer info senare) Om du vill bo där även torsdag natt bör du höra av dig dit och boka själv snarast.

Partners:

Image result for spelklar

logoSensei - till SFSF