Inbjudan till SFSF-dagen

Inbjudan till SFSFs utbildningsdag och årsmöte torsdagen den 14 januari 2016, Bosön, Stockholm

I samband med att Svenska Fotbollssjukgymnasters Förening håller årsmöte och att vi tillsammans med Svenska Fotbollsläkarföreningen och Svenska Fotbollförbundet ordnar fotbollsmedicinsk konferens (separat inbjudan), inbjuder vi även i år till en utbildningsdag för sjukgymnaster i SFSF.

I år kommer vi gå djupare in på problematiken runt commotio. Föreläsare är Lars Lundgren, fysioterapeuten som ligger bakom rehabiliterings-verktyget ”Hjärntrappan”. Lars är även medicinsk ansvarig i Luleå Hockey, och har stor erfarenhet från att jobba med patienter som drabbats av commotio. Hur hanterar vi spelaren akut och vad gör vi med de svåra fallen?.

Vi kommer också ha en föreläsning/workshop i Dynamic Tape. Föreläsare är Martin Berg, Clare Pedersen och Patrik Pedersen. Vill du ha mer information om Dynamic Tape, läs på www.dynamictapesweden.se .

Som vanligt så kommer vi också att hålla årsmöte i under SFSF-dagen och vi har lagt årsmötet i anslutning till lunchen så att så många som möjligt kan vara med att påverka vad föreningen skall jobba med under 2016.

Kostnaden för torsdagens SFSF:s utbildningsdag den 14/1 på Bosön är 1000 kr och absolut sista anmälningsdag är den 6/12. Lunch och fika ingår.

För att anmäla dig skickar du ett mail till info@sfsf.se samt betalar in 1000 kr på postgironummer 153 085-6, glöm inte att ange namn/e-post vid inbetalning så att vi kan bekräfta din betalning!

Konferensen är endast för medlemmar i SFSF och din medlemsavgift för 2015 ska vara betald senast i samband med att du betalar för utbildningsdagen. Boende ingår inte i konferensavgiften. Fredagen och lördagens fotbollsmedicinska konferens kommer att hållas på Scandic Hasselbacken på Djurgården.

Om du vill bo där även torsdag natt bör du höra av dig dit och boka själv snarast.

OBS! Det här året kommer vi inte ta emot anmälningar efter den 6/12 så var ute i god tid så ni inte missar 2016 års konferens.

Välkomna!

Schema SFSF-dagen

Partners:

Image result for spelklar

logoSensei - till SFSF